|
az-photo
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين 17 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 10 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 17 شهريور ماه ، 1389 03:12:27 موضوع مطلب: قوانین تالار گفتگو |
|
|
سلام، به تالار گفتگو (فروم) سايت عکاسی خوش آمديد. همراهی شما انتظار ماست.
مديريت سايت صميمانه از شما عضو عزيز و گرامی استدعا دارد با رعايت دقيق قوانين تالار گفتگو ما را در اداره هرچه مطلوب تر اين فضای حرفه ای و تخصصی ياری کنيد.
توجه داشته باشيد که مديران سايت و تالار گفتگو با دقت بر اجرای اين قوانين نظارت دارند. رعايت قوانين تالار گفتگو سايت آذ-فوتو برای اعضاء الزامی است و عدم رعايت آن موجب لغو عضويت خواهد شد. مديريت سايت از همکاری و توجه شما متشکر است.
• موضوعات قابل طرح در تالار گفتگو: همه مطالب مرتبط با موضوعات درج شده در تالار گفتگو است. طرح هر موضوع غير مرتبط ممنوع و باعث انتقال پست به تاپیک مطالب بی ربط، حذف پست و اخطار به کاربر خواهد بود.
• برای هر موضوعی بخش خاصی در نظر گرفته شده است با اندکی صبر و حوصله بخش مورد نظر خود را پيدا کنيد و پس از اطمينان از عدم طرح موضوع شما، يک تاپيک جديد ايجاد کنيد و در نام گذاری آن نهايت دقت و توجه را به کار بريد.
• هدف سايت عکاسی توليد محتوا به زبان فارسي است. از درج مطالب به هر زبان ديگر خودداری کنيد. در صورتي كه معرفي مطلب جالبي را مناسب مي دانيد فقط لينك آن را درج کنيد.
• افتتاح تاپیک با عناوین بی ریط یا گنگ مانند: آخ - وااااای ..... ، کمممممک ، زود تند سریع ، بدادم برسید ... ، مهم : .... ، خیلی عجله دارم ....، چطوره؟ و ... غير قابل تحمل است و بی درنگ بدون توجه به اینکه آیا پاسخی دریافت کرده اند یا نه، حذف خواهد شد و در صورت تکرار دسترسی کاربر مسدود می شود.
• برای تشکر فقط از دکمه مربوط استفاده شود. ارسال پست تشکر مستقل پذيرفته نيست و حذف می شود.
• معرفی لینک فقط داخل تگ Code
• به منظور افزایش بازده ابزار جستجوی تالار و هماهنگی در تایپ (هنگام ارسال پست و هنگام جستجو) اسامی تجهیزات و نام دستورات نرم افزاری را به انگلیسی بنویسید. (مثلا Blur را Blur بنویسید نه بلار یا بلر یا بلور و Canon را Canon بنویسید نه کنن یا کانن یا کانون یا کنون)
• تبليغ در فروم ممنوع است. در صورت تمايل می توانند با بخش تبليغات و مدیران سایت آذ-فوتو با شماره های 09147587649 و 09352579284 تماس بگيريد.
عضويت در سايت منوط به پذيرفتن شرايط زير است:
متعهد می شوم
• با عضويت در تالار گفتگو نهايت دقت و توجه در نظرات ارسالی را داشته و مسووليت مطالبم را بپذيرم و مطابق با قوانين سايت فعاليت کنم.
• از ايجاد تاپيک تکراری و نابجا خودداری کنم.
• در نظر دهي، ارائه راهنمايی و نقد فنی_تخصصی را هدف خود قرار دهم و از نظرات تكراری و بی محتوا خودداری کنم.
• از نوشتن نظرات توهين آميز يا طرح مباحثی كه باعث رنجش ساير اعضا شود خودداری کنم.
• از درج مطلب به زبان انگليسی و يا هر زبان ديگری خودداری کنم.
• اصول نگارش پارسی و تایپ درست را همواره رعايت کنم.
ممنوعيت موارد زير را می پذيرم
• درج مطالب جدال برانگیز که سايت را از آرامش و تعادل یک محیط فنی، تخصصی خارج کند.
• هرگونه تبليغ فروشگاه، سايت و ... با هدف تجاری و یا بدون در برداشتن اطلاعات مفید برای اعضا
• نمايش عكس يا ارائه هر مطلبي که بنوعی عدم رعایت قانون مالکیت معنوی (copyright) محسوب شود.
• درج مطالبی که به نحوی توهین یا ورود به حریم شخصی سایر افراد محسوب شود.
• بحثهایی که بصورت دو طرفه و جدال لفظی و شخصی باشد.
توضيح: عليرغم ميل باطنی، برای حفظ اهداف سايت و احترام به اعضاء، مطالب غير مرتبط و مغاير با مقررات سايت به تشخيص مديران حذف خواهد شد و حتی در موارد لازم، عضويت اعضايی که بر عدم رعایت قوانین سايت اصرار کنند لغو می شود.
حذف مطالب يا عكسها در این سايت، لزوما به معنی بد بودن یا ناشایست بودن آنها نیست و تنها نشانه عدم تطبیق با قوانین خاص سايت است.
خواهشمنديم جهت بهره برداری بیشتر از فضای تخصصی سايت، به قوانین پایبند باشید. _________________ Az Photo |
|